Pilates, Lost, lunch, prommis, fika & film

Jag följde ju som sagt med mamma hem igår. Och jag har nog inte haft så roligt på länge, för där var mormor & vi tre testade Pilates. Min mormor är nog den vigaste 67åringen. Hon rullade, vände & vred på sig som om hon inte gjort nåt annat i hela sitt liv. Men gud va vi skrattade. Själv körde jag bara lite på cykeln & crosstrainern. Mamma har ju som sagt ett litet träningsrum, inte vidare bra, men det var ändå skoj att träffas alla tre & testa på lite grejer.

Efter träningspasset så blev det fruktsallad & Thomas kom förbi för att hämta upp mig. Väl hemma igen så åt vi varsin hamburgare till Lost. Vi är på sista skivan på 3e säsongen. Tack och lov köpte Thomas säsong 4 häromdagen :)

Idag sov jag jätte länge, vaknade vid 10 men somnade om till 12. Thomas och jag blev upphämtade av pappa. Vi hämtade upp farfar som faktiskt tog rullstolen idag, thank god. Jag förstår inte varför han ska trilskas med att använda den jävla kryckan. Skitsamma nu hade han rullstolen i alla fall. Vi åt alla god lunch på Jonnys krog, I :heart: them. Dom har så bra mat & bra service.

Vi kom hem strax efter 2 & då hade vi fått två avier så vi tog oss i kragen och tog en promenad till Ica för att hämta ut dom. Ena var Inas julklapp, som äntligen hittat hem. Du får den när vi ses gumman :sweet: Det andra paketet var min efterlängtade Paris Hilton parfym från Bell me. Det är så kul att få fynda någon sån grej ibland.

På vägen hem gick vi in på mitt gamla jobb för att hälsa på mamma. Jag fick massa pussar & kramar av alla & dom blev så glada av att se mig. Jag saknar inte de människorna, inte en enda, falska kärringar, det är bara de äldre jag bryr mig om. Det var dom som gjorde att jag tog mig dit, att få fylla deras vardag med lite glädje. Hur som helst, lyckades få hem mamma på en snabb kopp kaffe, så hon fick se vårt lilla mirakel, nämligen diskmaskinen :P

Thomas fixade Office Space, så den tillbringade vi vår sena eftermiddag med & en bit kladdkaka, mums. Nu är Thomas iväg på repet, han & Balk blir nog kvar ett tag ikväll så jag ska sysselsätta mig med dator & hockeyn som börjar vid 8.

Hörs lite senare.
P.S Jag uppskattar att folk inspireras av vissa saker på min blogg, men blir ganska förbannad på folk som apar efter utan att ens nämna det :angry:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Pilates, Lost, lunch, prommis, fika & film”

  1. Weeee! Min julklapp! :yay:

    Du, jag ska också börja träna på Friskis när jag har pengar – då får vi börja gå på ett pass tillsammans nån gång då & då! :)

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake