Pudra näsan med stil

Vi hade en jättemysig påsklunch mamma, pappa & jag. Det är sällan vi umgås bara på tre man hand :) Efter maten la mamma & jag oss i soffan & slumrade till en stund, riktigt skönt.

Hittade vitsippor idag, så vi var bara tvungna att åka till mormor & morfar för att briljera. Men enligt dom så hade dom redan sett massor, pyttsan!

Thomas kom förbi skogen efter jobbet, jag hade plockat ihop en påsktallrik åt honom & han åt med god aptit. Vi andra åt efterrätten mamma slängt ihop & det var bland det godaste jag ätit. Hon gjorde en chokladtårta med chokladmousse & chokladkräm, yummie :P

Thomas & jag tog en sväng förbi Ica Grytan på vägen hem, behövde lite mjölk & toalettpapper. Självklart så föll ögonen på specialpappret. Limited Edition med lila mönster. 10 kronor mer, men vad gör man inte för att få pudra näsan med stil? :D

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund, sen ska jag lägga mig. Det blir tidigt ikväll. I morgon är Thomas ledig & vi ska ta tag i resten av vårstädningen. Vi ska även försöka ge oss ut på en power walk (jag som går så jäkla sakta).

Hörs i morgon, tudeluuu :sweet:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “Pudra näsan med stil”

  1. Hej Sandra. Jag råkade halka in på din blogg via bloggportalen. Japp, tydligen funkar det att folk hittar till ens blogg. Har tyvärr inte sett det hända själv men det kommer väl. Jag har öppnat två bloggar ganska nyligen. Måste säga att jag gillar din design på dina sidor.
    Jag kommer att återkomma.

    Ha en fortsatt bra kväll.

    /Maria

  2. pudra näsan med stil? jag torkar mig i röven med de där pappret funkar fint =) fins i hushåll också fast det va grönt tror jag? ska fixa en gravatar nu =) för din skull

    • Det fungerar, yay :yay: Nu ser man hur du ser ut. P.S Härligt att det funkar att torka sig i röven med pappret också, jag menar, pudra näsan, vad är det egentligen för skitsnack? :lol:

Lämna en kommentar