Pust!

Jag kom hem från träningen vid halv 12 :wtf: Som vanligt har jag & Sussie skrattat så vi grät & glömt både väskor & plånböcker. Jag tror att hon fick en bättre uppfattning av gymmet idag, känns skönt.

Själv körde jag svinhårt idag. Har testat ”Kela-metoden”, haha. Så vi får se hur det går. Ska ta & renskriva min träningslista sen, den blir så nedkladdad första gången man är där. Satt för första gången i en roddmaskin idag, det gick ju utav bara farten :)

Om en timme kommer Thomas hem & jag har ingen aning om vad den här dagen har att erbjuda, satte på mig pyjamasen efter jag badat, men nu känns det lite väl soft. Ska nog slänga på mig mjukisarna istället :)

Ikväll är det ju Let’s dance, det hade jag totalt glömt bort. Hur många är det kvar nu?
Jag är egentligen inget fan av det programmet, men när man väl har börjat följa det är det svårt att strunta i det.

Det blev en sen kväll igår, åkte över till Kela vid 8 för att dricka lite te & snacka skit med henne & Anna. Kom hem vid halv 12 & det är ju way to late med tanke på hur tidigt jag lagt mig den senaste tiden.

Nu ska jag brygga första kannan kaffe & försöka få i mig lite att äta, det är ju så lätt att glömma bort maten.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Pust!”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake