Redo för maskerad

Jag, Thomas & Niclas ska på maskerad nästa helg! Har sett fram emot det sen vi blev bjudna, men utan ett öra på fickan var det svårt att hitta på någon utklädnad. Jag gav förslag till Thomas häromdagen; att jag ska vara en ”dominant” med korsett, svart hår, stövlar & ridpiska. Dessutom ville jag ha Thomas som slav & i koppel :lol:

Men nu hade Niclas en lösning åt mig, han hade en Rödluvan-dräkt i källaren :yay: Den är dock gjord som en ”sexy”, men det bjuder jag på, med ett par leggins drar man ju ner sexigheten rejält, det andra negativa är att jag är så fet runt ryggen så dragkedjan går inte att dra upp, men vad gör det när man har en röd sammetsmantel över(?)

Det ska bli kul att gå på maskerad, har faktiskt aldrig vart på en. Ryktet säger att dom ska ha karaoke :rock: Vi vet alla vem som kommer hänga där efter ett par glas :D

Ska bli kul att träffa Jenny, det är så tråkigt att vi aldrig träffas :nja: Det måste bli ändring på den saken. Resten av folket verkar jag inte känna, så det verkar bli nya bekantskaper efter nästa helg, väldigt skoj.

Niclas ska vara Scarecrow från Batman begins. Han har fixat masken helt själv & inte visste jag att han hade en estetisk ådra :heart:

Nu sitter jag här med lördagsgodis, köpt av pant pengar. Vi har vart på stan en stund idag. Jag , Thomas & Niclas. Hittade massor av fint på Panduro :que: Varför har vi inte lika roliga ”pysselaffärer” här som ni neråt i landet har?

Nu ska jag rensa datorn lite, det behövs verkligen, ska försöka defragmentera den över natten. Det har jag tjatat om länge, jag vet! Hörs lite senare, finns alltid på Tudeluü :love:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Redo för maskerad”

  1. Ja, det ska blir så kul att träffas. Tyvärr så har vi fått lite dåligt gensvar på festen, vi blir bara ca 60 personer. Men desta mer chans att få hålla micken. Jag vet vad jag ska sjunga iallafall. =) Min nya favvolåt. ”vem är du, vem är jag” . Känner du igen den? =)
    Kram

Lämna en kommentar