ssnadra.se » Sandra hon är trött

Sandra hon är trött

Jag är helt slut efter gårdagens bravader, sov till klockan var halv 1 & överraskande låg min karl bredvid mig när jag vaknade, han hade tydligen legat och halvsovit igår i replokalen. Han verkar i alla fall inte bakis :yay:

Jag sovit som en stock hela natten & drömt en massa konstigheter, drömmer nästan varje natt nu. Häromdagen drömde jag att Hibbsan skulle bo hos mig i en lägenhet, men att hon drog hem partyglada gäng 3 på morgonkvisten, jag blev sur men insåg sen att hon är en förebild för mig & bad om ursäkt :lol:

Det är konstigt det där med drömmar.

Idag händer det inte mycket, det borde dammsugas & det blir väl jag som tar tag i det hela då Thomas ”ska plugga”. Ikväll åker vi ut till skogen för att umgås med mamma & pappa framför Melodifestivalen, det brukar vi göra praktiskt taget varje år.

Är enormt godis sugen så jag hoppas vi kan köpa lite lösgodis innan vi beger oss.

Förövrigt så skulle jag gärna vilja ha lite pengar, skulle vilja fylla alla bord med tulpaner i vårfärger, jag behöver våren nu, solen & glädjen. Och alla dessa härliga känslor som hör våren till.

Jag borde fila ner mina naglar innan det blir för långa, för då kommer jag bara klippa av dom helt, slänga på ett mörkt lack och ångra att jag inte tog hand om dom när jag väl hade långa.

Väldigt mycket svammel i det här inlägget, men det är exakt så jag känner mig idag, svamlig & lite fnittrig. Ska nog ta med mig en flaska vin till mamma & pappa, inte till dom, för dom dricker inte vin, men till mig själv. Då kanske jag kan inbilla mig att kvällens låtar är bättre än de egentligen är :D

Nu hör jag att Thomas släpper ut sitt badvatten, det innebär att det är min tur att hoppa i badet.
Vi hörs av, jag vet inte när, men förhoppningsvis hittar jag på något att skriva inom en snar framtid. Jag skulle väl kunna tänka mig att det blir några inlägg innan ikväll, det är ju så svårt att hålla sig borta från bloggandet.

Ni är i alla fall underbara som står ut med mig i vått & torrt, det ska ni veta :)

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. Pernilla said,

  februari 7, 2009 @ 16:08

  (Whisper) Hej gumms.. ja kommer fortfarande inte åt din mail adress :(! för de verkar vara kopplat till outlooken iaf. så vore ju smidigare om du gav mig din mail =)

 2. 1

  Sandra said,

  februari 7, 2009 @ 17:51

  blogg@ssnadra.se O B S Det är INTE en msnmail :)

 3. 2

  Pernilla said,

  februari 7, 2009 @ 17:53

  okii men ja kan väl fortfarande maila till den från min mail?

 4. 3

  Sandra said,

  februari 8, 2009 @ 13:27

  Absolut gumman :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar