Serietips – After Life

Tony hade det perfekta livet. Men när Tonys fru Lisa plötsligt dör förändras han. Tony bestämmer sig för att leva tillräckligt länge för att bestraffa världen genom att från och med nu säga och göra precis vad han känner för. Han ser det som en superkraft att inte bry sig om sig själv eller någon annan – men det visar sig vara knepigt när alla försöker ta hand om den trevlige killen han brukade vara. ”

Jag hade nog inte valt att titta på den här serien om inte Ludde sagt åt mig att jag i princip ”måste” se den.
Och som vanligt (i alla fall i de flesta fall) så hade han rätt, den serien var precis vad jag behövde.

Om ni behöver en serie som inte är så invecklad, som ni kan halvkolla på men som ändå är otroligt bra så ska ni se den här :)
Den streamas på svenska Netflix nu!

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Full pott i betyg 5/5
Nu hoppas jag på fler säsonger :)


Följ Bloggen

1

Lämna en kommentar