Short girl problems

Hej fredagskväll & datachill, fan va jag väntat på dig :)
En av mina favorittillhåll i lägenheten numera är vår eminenta egenkomponerade datahörna. Med både förvaring, plats för två stationära datorer, pärmar, två datanördar & pyssel. Men det ständiga problemet är ju min längd, eller rättare sagt min ickeexisterande längd, jag är ju ”tre äpplen hög” & problemet växer ju inte bort ;)

Så att sitta vid datorn eller ens vid vårt köksbord är en kamp för mig :D Kvällens googlingar har därför bestått av ”sittkudde”, ”bilkudde”, ”sittkudde för kortväxta” bland annat. Men jag hittar mestadels kuddar som skyddar mot inkontinens & för användning efter ortopediska ingrepp.

Jag vet ju att jag inte kan vara den enda korta med detta problem. Testat med två prydnadskuddar, men då sitter man ju så ostadigt att man likväl kan välta omkull. En lösning må ju vara att köpa ett höj-sänkbart skrivbord, absolut, men köksbordet då, ska det också vara eldrivet?

Det måste finnas en resonabel lösning på mitt problem? En fast kudde att ta med sig där man sitter? Ja alltså inte en som sitter fast så jag får bära runt på en stol utan fast i konsistensen :D Äh, ni fattar vad jag menar?

Mina nära & kära är ju ganska vana att vara över ett huvud längre än mig, vissa kollegor kan till och med lägga hakan ovanpå mitt huvud & vila lite, lite charmigt ändå. Kort & bred, bra kombo & stadig på jorden :)

Tips mottages tacksamt på sittlösning!

Hoppas ni har en härlig fredagskväll. Jag njuter av att helgen är här & ska ta mig an att baka glutenfria bulljävlar imorrn. Saffranskakan blev i alla fall godkänd, hurra!

Kramar :heart:


Följ Bloggen

6

Lämna en kommentar