ssnadra.se » Signed, sealed and almost delivered

Signed, sealed and almost delivered

Jahao, då är alla papper till FK klara :puh: Otroligt skönt, men jag förväntar mig 100 kompletteringar innan de fungerar som det ska, ska slänga in dom i FK boxen i morgon. Ina får påminna mig annars glömmer jag bort det :D

Nu ska jag börja plocka undan här hemma, som sagt har man en 5åring som sambo så blir det snabbt smutsigt & oreda :angry: Men det går nog fort om jag bara kommer igång.

Vi fixade Thomas skrivare igår, men den är så jäkla dum & tar inte emot papper som den ska & helt plötsligt tar den 5 & då skriver den ut lite på varje sida :wtf: Men men, huvudsaken att vi har en skrivare med färg i. Då kan ju jag komma igång med scrapandet också, har ju inte framkallat några kort, så det blir till att skriva ut dom istället.

Grattis älskade Malin aka Snuff på namnsdagen, det är din dag idag :love:

Dagen blir förövrigt lugn, Thomas ska repa ikväll så jag får ha myskväll själv, skönt :) Ska mysa riktigt, med Efterlyst & kanske ett bad, om jag inte badar nu på dagen, fryser som en galning :nja:

Hörs mer under dagen :heart:

Följ Bloggen

 

5 Kommentarer än så länge »

 1. Cissi said,

  december 10, 2008 @ 13:58

  Jasså du har också en sambo från den årgången??!! :puh:

 2. 1

  Sandra said,

  december 10, 2008 @ 15:11

  Ja det är konstigt det där, när försvinner 5årings syndromet egentligen? :sus:

 3. 2

  Cissi said,

  december 10, 2008 @ 15:22

  Hahahaha :lol: , inte den blekaste du!

 4. 3

  Mallan said,

  december 10, 2008 @ 19:15

  Är det jag som är ÄLSKADE MALIN! :P jag tänker låtsas det :P

 5. 4

  Malin said,

  december 11, 2008 @ 17:56

  Tack för namnsdagshälsningen =) Tihihi

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar