Siri på svenska

Inre lugnet som jag hade härom dagen är bortblåst. Det var det där med humörsvängningar igen ;) Igår kväll & idag har det varit ångest all the way. Men, det är en dag i morgon också. Våren är här i Västerås i all fall, det var sommarvärme tidigare i veckan, visserligen har det varit lite mulet idag.

När jag inte kunde somna igår så låg jag & organiserade min mobil, ändrade Siri till ”svensktalande”, hon är totalt värdelös när det kommer till svenska, haha! Blev även sugen på att lämna Apple-världen & bli med Andriod igen, men det var bara ett kort infall, jag skulle ångra mig.

På tal om att ångra mig, som vanligt när solen skiner, jag vill bli blond igen. Men nej. Har i alla fall tagit mitt förnuft till fånga när det kommer till köp av hårfärger, min hårbotten är totalförstörd av Mood’s hårfärg, så jag investerade i en dyrare variant, får se om hårbotten blir bättre. Köpte även en lugnande hårgel till hårbotten från ACO. Bara att hålla tummarna.

Förutom att ha konstaterat att jag inte kommer åka till Uppsala i helgen har jag även gjort följande; pratat med Fanny i mer än 2 timmar, druckit 3 Celsius, testat en ny CC-cream, gått runt som en yr höna i lägenheten, funderat över pengaproblem & det faktum att bilen är sönder & inte fått något vettigt gjort alls. Men nu är den här dagen snart över & jag satsar ändå på en bättre morgondag.

Hoppas ni har en härlig fredagskväll :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar