Sitt ner i båten

 

Jag hade en plan den här veckan, en bloggplan, ett bloggschema helt enkelt. Och var så nöjd med innehållet, men, livet kom emellan :) På ett bra sätt :D

Så i tisdags kväll så höll jag på att skriva ett inlägg, som skulle komma upp i tisdags. Men ämnet jag ska skriva om är viktigt & därför kände jag inte att jag blev klar nog för att publicera det, men det kommer. Viktigt att get my facts straight!

Jobbdagarna var bra & i onsdags så körde jag hardcore i tvättstugan, hade en riktigt bra dag! Fick undan mycket tvätt & bokade in en till nästa onsdag också. Igår så började jag dagen med att dricka kaffe, kolla youtube-klipp & bara mysa. Sen så åkte vi hem till mamma, fikade, lagade riktigt god middag & slappade. Faktiskt en riktigt perfekt Valborg för min del.

Bilden på sminket, första gången jag beställer från CrayCray, har fått hem det. Ska testas i morgon förhoppningsvis. Vore kul att sminka sig riktigt mycket, testa contour & ändå veta att om det skiter sig ska jag ändå bara vara hemma & städa, haha!

Så min lördag kommer helt enkelt gå i vårstädningstecken, återigen, det är bara att fortsätta där jag slutade! Funderar även på att testa filma en vlogg för första gången i mitt liv :) Vi får la se.

På söndag så är det förberedelser för nya veckan som gäller OCH frukost på Stadshotellet med Mari & Kela. För er som missat det är Mari nere från norr & hälsar på. Det ska bli trevligt. Och antagligen en perfekt start på en söndag.

P.s Jag har börjat kolla på Ex On The Beach #whitetrashtvforthewin


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar