Size me?

Blondinbellas kampanj för Size me, jag älskade bilden på henne, den kändes så natrurlig & vacker.
Men i samma stund jag såg den började jag fundera.
Size me, ska inte bara handla om kurvor, former, ja ni får kalla det vad ni vill.
Det ska handla om att alla är vackra precis som dom är.

Spelar ingen roll om du är tjock, smal fin eller ful. Enda regeln är att du ska ha så jävla kul
Det stämmer väl, eller hur? Jag tror att sommarplågan med Panetoz har en galant poäng.

Jag & en tjej på rehab satt faktiskt & diskuterade det måndags, ibland behöver man få se hur man själv ser ut i en annans synvinkel.
När jag står framför spegeln, något jag oftast undviker, så hittar jag ”fel”, eller jag känner snarare att hela jag är ett stort fett ”fel”.

När andra i princip kan tycka helt tvärtom, att jag kanske till och med är vacker. Något som min hjärna inte alls är programmerad till att tycka.

Jag läste faktiskt ett inlägg i Kissies blogg häromdagen. Hon må vara ett dåligt föredöme enligt vissa men i just det inlägget hade hon verkligen rätt.

Utdrag ur inlägget:
Tänk på det, din största kritiker är dig själv. Alla andra är för upptagna med att tänka på hur dom själva ser ut.. Så var nöjd, och våga inte klaga om du inte tänker göra någonting åt det!

Hon har en poäng, eller hur? Sen i sanningens namn vet vi faktiskt inte om hon menar det hon skriver. Hon har ju ”trollat” förr.

Oavsett, lär dig att älska dig själv. Det är svårt, men se till att göra det. Vi, jag sätter oss i en grupp, går miste om så mycket. Bara för att vi inte är säkra på oss själva, eller är rädda för hur andra ser oss.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar