Sleeping stupid

Jaha, då har jag sovit bort en halv dag igen. Thomas väckte mig vid halv 3 & skulle prompt prata med mig så där låg jag i 40min & lyssnade & till slut blev jag pigg :angry: Men vad gör man inte för sin andra hälft(?)

Idag ska jag städa av här hemma + att alla jul saker ska bort. Hade förväntat mig hjälp från Thomas, men bekvämligt nog så har han MASSOR av saker att göra till sitt skolarbete :nja: Får helt enkelt göra det mesta själv.

Ikväll kommer Niclas hit & äter tacos med oss + att kolla på Let’s dance. Blir nog trevligt, dessutom ska han ta med sig sitt PS3 & Guitar hero. Kan blir underhållande, om vi säger så. Trots den flaskan vin som jag ska häva i mig ikväll så ska jag ändå försöka lägga mig tidigt. Har nämligen klarat av mitt första delmål för i år, att lägga sig senast 11 varje kväll, men nu är det helg & då får man vara uppe tills man stupar.

Förövrigt fick jag svar från företaget jag köpte Kelas julklapp ifrån & de har inget kollinummer. Det skickades nämligen som brev :angry: Men nog fan ska jag gå till botten med det här, annars ska jag ha pengarna tillbaka. Det är väl ändå deras ansvar att deras varor kommer fram?

Har även anmält Inas försvunna julklapp till PTS. Så nu får vi se hur det slutar. Jag har nästan aldrig haft problem med posten men nu verkar allt komma på en gång, bevisligen.

Det är bara 14 dagar kvar tills jag & Malin åker till Stockholm över dagen, ser fram emot det rejält. Jag tror faktiskt att vi aldrig vart i Stockholm tillsammans, förutom med skolan i årskurs 9 :P

Nu ska jag försöka få i mig frukost sen är det bara att sätta fart om man nu ska hinna med allt själv :cry:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “Sleeping stupid”

  1. Om inte företaget är välvilligt och skickar nya varor/bestämmer sig för att ge dig en refund är det nog kört… Man har varken leveransgaranti eller reklamationsrätt på brev =/

  2. Vi hade också problem med posten vid jul när Magnus föräldrar skickade ner julklappar till oss. Det kom aldrig någon AVI på paketet, antagligen för att de döpt om Magnus till Andersson i efternamn. Jäkla skit. Å de kunde inte åtgärda sitt fel och skicka sakerna till Tranemo istället då vi hunnit lämna Göteborg. Jävla skitposten!

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake