Smaskens

Min man har vart piga idag & lagat mat åt mig/oss. Det blev en riktigt god middag/supé. Han kan som sagt, när han vill. När jag var lagom mätt var maten slut på min tallrik. Efter några pikar om lite efterrätt försvann han återigen ut i köket.

Han kom tillbaka med det sötaste & godaste jag någonsin ätit. Snow surprise. Cheeses. Jag höll på att ramla ur soffan, jag fick dessutom skrapa rent kastrullbotten från all god knäcksås :) Så nu ligger han på plus några poäng igen :lol:

Jag har enorm ångest inför i morgon, mår inte alls bra, så ikväll har behovsmedicinen vart min räddning :nja: Jag ska avsluta den här kvällen med en varmt bad & efter det en kopp te. Jag hoppas på att kunna sova lite i natt :que: Jag känner enorm stress inombords & mina taggar är utåt. Jag är rädd för att börja gråta där i morgon & jag vill inte visa den svaga människa, som jag egentligen är just nu.

Idag har mycket vart i luften, spänningar & obehag, så det hoppas jag kunna sova bort. Sov gott & dröm fina drömmar :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar