Snabbt ikapp

Tänkte köra ett snabbt race & uppdatera er vad som hänt sen i höst. Tar väl upp de väsentliga delarna, i alla fall för mig :D

I mitten av oktober stod jag & Ia på loppis. Hennes farmor skulle flytta från stan & hade mycket saker hon ville bli av med. Vi hade ett par riktigt mysiga dagar.
Kände att det verkligen gjorde mycket för mig att stå där. Få testa min sociala fobi & utmana mig själv lite genom att träffa folk, prata med folk & passa tider. Det är nåt jag gärna gör om, speciellt med Ia.

I slutet av oktober kom Malin hit till Västerås för att baka & fika med mig. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll. Vi bakade chokladcupcakes fyllda med vaniljkräm & toppade med chokladfrosting.
Ska lägga upp receptet på Cook, bake & create, om Malin inte redan gjort det?

I mitten av november var det dags för oss att träffas igen, Malin kom återigen till Västerås. Vi lagade tacos hemma hos mig & efter middagen gick vi ner till Rocklunda där Malin bjöd mig på hockey.
Gick & gick, jag halkade mest runt som Bambi på hal is medan Malin (som den underbara vän hon är) höll armkrok på mig & ledde mig hela vägen :)
Rocklunda var fullproppat med folk & stämningen var god. Tyvärr förlorade VIK, men det förstörde inte min härliga dag med Malin.
På tisdag ska vi ses igen, men denna gång åker jag till Uppsala. Då ska det bakas igen :) Man får passa på när man får baka med ett proffs :D
Är så glad att jag & Malin träffats ganska många gånger i år, jämfört med tidigare.

Ända sen i början av november har mamma & jag träffats hemma hos henne & julpysslat. Det har varit så mysigt varje gång & det har nog känts bra för henne att ha något & tänka på mellan varven med cellgiftsbehandlingarna.
Vi har gjort pingviner (ni ser bilden), kottebarn, kaeramiktomtar & änglar. Även om sakerna inte blev speciellt fina så har det varit underbart :)
Jag uppskattar verkligen sån tid med mamma (och pappa förstås). Såna tillfällen man minns!

Då har ni fått en liten uppdatering, bloggen har blivit väldigt åsidosatt , av många olika anledningar. Men det känns som jag är på väg tillbaka. Häromdagen dammade jag av min systemkamera för första gången på säkert ett halvår, bara för att knäppa några bilder.

Självklart kommer en årskrönika som jag redan börjat fila på. Sen i januari funderar jag på att göra en sån där ”30 dagars lista”, hört talas om dom? Om inte så kommer jag beskriva det lite närmare längre fram.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “Snabbt ikapp”

Lämna en kommentar