Snart helg

Det gick över förväntan att väcka Thomas igår & vi kom iväg till Erikslund. Började med att använda mitt presentkort på Clas Ohlson, det blev en förpackning med spritspåsar, perfekt till frosting.
Vi åt lunch på Food Corner, Thomas åt kinabuffé & jag tog en sallad, en väldigt god sallad måste jag tillägga.

Sen var det dags att köpa receptstället på House of Västerås, tyvärr hade personalen missförstått mig när jag ringde & det enda dom hade var en låda som man kan ha recept i. Som kompensation fick jag köpa 7 sidenblommor för priset av 3, det blev en fin bukett tulpaner som just nu står på barbordet i köket.
Körde backup när jag ringde runt & visste att Countryhouse hade ett sånt receptställ jag var ute efter, lite för dyrt men det var det värt.
Visst är det fint?

Mysigt att kunna ha sina favorit kokböcker framme så man kan inspireras.

Det blev en sväng på Ikea också, trots att Thomas sa nej ;) Jag var ute efter ”kryddlådor”, såna där insatser till lådor som man kan ha kryddor i. Såg det hemma hos Malin & tycker att det vore perfekt. Våra kryddor står i ett skåp just nu & det är praktiskt taget omöjligt att se vilka kryddor man har.
Så söndagens ”mission” blir att rensa & organisera lådorna i köket.

När vi gått klart rundan på hela Erikslunds shoppingcenter så skulle vi egentligen handla på Citygross, men vi var båda för trötta. Får ta handlingen ikväll istället.

På vägen till bilen stannade jag till på Naked Juice Bar & köpte en smoothie, dom är förövrigt underbart goda. Fick bli en Acai Attack denna gång. Blåbär med acaibär, mums!

Trots att vi var trötta så ville Thomas verkligen in på Bauhaus, han har letat som en galning efter bonsaiträd. Till hans lycka så fanns det ett större urval där. Hittade även en reaavdelning där vi fyndade krukor & en fin lykta, allt gick på 31:-, wünderbar!

Sara kom ju förbi igår kväll, vi fikade med ”replokalsbullar” drack te & pysslade. Jag blev klar med Mrs P’s 30års present, score! Passade på att rita lite också. Sen tittade vi på Big Brother, Saras första gång hon såg det.
Jag kan inte rå för att jag faktiskt tycker att det är himla intressant :D

Om en timme sticker jag mot rehab, ska förhoppningsvis få trycka en tröja idag. När jag slutat kommer mamma & vi ska hem hit & fika, blir antagligen lite tv-spel också.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar