Solen skiner & det är lite vitt på taken

Ser ni vad vackert väder det är idag? Fast det ser ganska kallt ut. Lite snö ligger kvar på marken & på taken, jag hoppas på en riktigt vit jul i år. Det är svårt att maxa julkänslan när det ser ut att vara vår ute. Var det förra året då gräsmattorna var grönare än på sommaren?

Jag hade en jättebra dag igår med Kela. Kom dit lite väl sent, men det gick bra ändå. Drack många koppar te, tog en liten promenad till ICA (där dom förövrigt inte hade något av det jag skulle köpa), åt lunch, drack kaffe, rökte & snackade en massa skit.

Det är så skönt att få ventilera sig då & då. Utan press & stress, bara säga vad man har på hjärtat. Det är inte mycket som hinner förändras trots att vi inte sett varandra på så länge, båda jag & Kela verkar ha hamnat i en ”torr & trist” period just nu.

Hon hade gjort världens godaste pastasallad med en dressing. Måste komma ihåg vad det var i så jag kan göra en likadan. Det kändes otroligt lyxigt att äta tillsammans. Vissa former av sällskap behöver man, utan att man ens vet om det själv.

När jag lämnade hennes lägenhet igår fylldes jag av värme, sån värme som jag brukar få, men som jag glömde bort hur den kändes. Jag vill inte förlora dig Kela :heart:

Idag vaknade jag strax innan halv 10, har inte gjort mycket sen dess. Thomas är i alla fall vaken, han ska tvätta idag. Jag blir upp hämtad av pappa runt 1, vi ska käka lunch & jag ska följa med hem till pappa & mamma, ska försöka bli klar med julkorten idag, som om jag inte sagt det förut :P

Jag har tappat bort listan på vilka jag ska skicka till :angry: Får försöka göra en ny idag. Den här veckan har flugit förbi & redan i morgon är det Idolmys. Jag längtar som en galning till på lördag & är otroligt glad för att Niclas ska följa med. Han är ju så rolig + att han behöver ragg :lol:

Jag kommer vara så nostalgisk på lördag. Fick låna Kelas hårrullar igår, kommer du ihåg Mia? Det är dom hårrullarna som betyder; Hallsta, TRIO, Kelas mammas köttbullar, Asti, Acke, Robert, rödlila hår & sist men inte minst något som börjar på H & slutar på B, cheeses.

Vi var nog väldigt nära leverskador under den tiden :puh: Tack & lov så slutade vi nog i tid. Men jag kommer nog alltid ha kvar dessa minnen, med hemma fester & party.

Jag längtar tillbaka men ändå inte. Känns skönt att man haft en sån period i livet, så det inte blir till något ångerfullt sen.

Nu ska jag ta en dusch, så jag piggnar till. Finns på Tudeluü hela dagen.
Ha en underbar dag & glöm inte, i morgon är det fredag :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

6 tankar på “Solen skiner & det är lite vitt på taken”

  1. okej vad synd tyckte din blogg va jättefin :( du vet ingen annan som kan göra en design i wordpress? eller hur lärde du dej? o vilket webbhotell har du? Madde

Lämna en kommentar