Sommaren är här, febern också


Sommaren kom äntligen till Västerås. Hurra, den här veckan har jag solat & badat.
Totalt fantastiskt. Men när väl sommaren kommer så kommer den ordentligt, 32grader & strålande sol.
Igår vaknade jag dock med hög feber efter en inflammation i kroppen efter ett par jobbiga myggbett. Så gårdagen var inte mycket att hurra för, skulle även tagit mig ner för att kika lite på Power Meet, men det var ingen idé att ens tänka tanken. Låg inne i soffan & halvkollade på Netflix.
Idag har jag dock varit lite mer prodktiv. Men inte mycket. Vi får se när febern går över så jag vågar mig ut till sol & bad igen. Som min arm ser ut nu så vågar jag inte vara i solen.
En vecka kvar på semestern, en vecka kvar att planera mitt liv ;) Kommmer bli spännande att jobba heltid. Cheeses. Kännner mig helt ur gängorna nu, men jag kommer nog snabbt in i jobbet igen, hoppas jag.
Hoppas ni haft en mysig helg, med sol & bad :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar