Sommartiden, nej nej, sommartiden!

Nej & åter nej. Jag gillar verkligen inte det här med att ställa om klockan. Kan vi inte bara köra sommartid jämt istället?
Hur vettigt är det att ställa in klockan till mörker vintertid? Ja jag vet, det är bara en timme. Men för någon som har enorma bekymmer med att sova så skapar det kaos.
Fick inte med mig någon mat i morse, glömde soporna vid dörren, låset kärvade i ytterdörren. Ja allt blir snett. Tittade på klockan vid 2.30 i natt & insåg att nja, det blir inte många timmars sömn för mig. Visst, det var inga problem att gå upp, jag hade ju knappt hunnit somnat men det känns som lite overkill att köra 9 timmars jobb på en banan & 9 liter kaffe.

Men helgen var riktigt bra får jag lov att säga. Tittade på BECK, åt middag hos familjen Barklund, sov till 16.30 :wtf:, babblade med Jeanette, tvättade, fixade & åt pizza. Är dessutom skönt att jobba två dagar den här veckan. Få lite rutin.
Efter jobbet ska jag få skjuts av pappa för at hämta ut min matkasse på Citygross. Sen blir det ilfart hem & laga middag innan jag hinner däcka i soffan.

Nähä, nåt kul som händer? Ja, det må ni tro, vi i #livsstil2015 kör igång en tävling 1 april, alltså nu på onsdag. Den lär ni inte missa. Fina priser utlovas :)
Hoppas ni har en bättre start på veckan än mig :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar