Sömnbrist & Blondinbella

Jag hade jättesvårt att somna igår, vred mig runt, runt & runt. Vet inte alls var klockan var när jag väl somnade. Men jag vaknade vid 3, då Thomas kom in för att lägga sig & då blev självklart jag pigg :angry: Jag tror vi låg & pratade en stund om jag minns rätt.

Vid 8 slog alarmet igång & jag hade tänkt massa mig upp för att se Blondinbella på Tv4, men jag slog istället igång tvn i sovrummet & somnade om. Där låg jag och drömde om min gamla kompis Mia & Blondinbella. Antar att Isabellas röst trängde in i huvudet från tv rutan :)

När jag väl vaknat till liv igen låg jag kvar i sängen jättelänge, tittade på Thomas när han sov. Det kan jag tycka är bland det vackraste som finns, att titta på en människa när den sover.

Idag ska jag förhoppningsvis städa undan julen, känns lite tråkigt om jag ska vara ärlig. Tiden gick ju så fort. Jag hoppas även på att jag får en paket avi i brevlådan så att Kelas julklapp kommer någon jäkla gång :angry: Ska nämligen dit i morgon & käka lunch.

Dagen startade bra, förutom att jag är så jävla trött & besviken på folk som inte gör annat än att snacka skit. Titta dig själv i spegeln & fundera över varför du håller på som du gör :angry: Come on för fan, så där höll man på på lågstadiet!

Men dom känslorna åker ner i soptunnan för det här ska bli en bra dag. Pumpalens!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Sömnbrist & Blondinbella”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake