Sovmorgon

Jag tog sovmorgon i morse, tänkte att jag skulle gå upp vid 9, men det slutade med att jag gick upp 11. Blir lika besviken på mig själv varje gång. Sandra, självdisciplin.

Men nu har jag fått i mig en banan & morgonkaffe, skrev en hel uppsats i mitt skyddade inlägg & nu har jag vaknat till. Skönt.

Har sopor som måste tas ut, det är det som blir ett problem när man har ”papperskorgar” överallt. De blir fulla samtidigt så man ser ut som en ”baglady” varje gång man tar ut soporna. Sammanlagt blir det 5 påsar åt gången :S

Håller på att kolla efter UV-filter till min kamera, känns som att det skulle behöva jag är nämligen expert på att kladda ner linsen :nja: Men eftersom jag är helt grön inom systemkameraområdet så går det inge vidare. Jag tycker synd om Ina nu när hon inte bara blir trakasserad om bloggdesign utan också om den stora världen ”systemkameror” :lol:

Ingen post har dykt upp heller, jag väntar på mitt färska nummer av VR. Jag förstår inte ibland får vi posten 11 & iband vid 2. Jag längtar tillbaka då man fick posten på morgonen. Men vi får ju VLT i alla fall vid halv 5. Tack och lov vaknar jag inte utav det. Men det gjorde jag verkligen när jag bodde i min etta.

Vädret ser inte så lovande ut, ingen sol idag, men det gör inget. Ska ju inte iväg förrän ikväll :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar