Spösnö & hundgodis

Lyckades somna en liten stund med Cider liggande bredvid mig. Sov säkert en ½timme. Efter tuppluren åt jag lunch. Cider & jag delade lika på köttbullarna :D

Sen har jag suttit i soffan under en filt & läst boken, Gör vad ni vill men döda henne inte. Boken ska vara inlämnad på biblioteket i början på nästa vecka & jag vill verkligen läsa ut den. Men nu är jag på god väg i alla fall.

Det spösnöar ute, helt galet. Får se om Thomas kommer in med bilen här på gården, annars är det bara att skotta. Om det faller mycket i natt är det inte ens säkert att han kommer ut med bilen i morgon. Eftersom mamma & pappa bor ute ”på landet” så finns det inte en plogbil så långt ögat kan nå :P

Har förberett lite till middagen, har marinerat potatis i vitlök, salt & olivolja. De kommer bli finfina klyftpotatisar det. Sen tänkte jag bara steka ytterfilé i bitar med salt & vitpeppar & på toppen blir det chilibea! :)

Pappas dator krånglar HELA tiden, jag håller på att bli galen. Lämnade den för en stund & när jag kom tillbaka hade den låst sig, gick inte att starta om, trycka ctrl+alt+delete, eller någonting :angry:
Så det var bara att dra ur sladden, tack & lov hade pappa inte i batteriet för då hade det blivit en lång väntan på att det skulle ta slut :lol:

Nu lär jag väl stänga av datorn, för att sen sätta på den igen så fort jag vill kolla något på nätet, värdelöst. Är ju van med att ha datorn igång hela dagen. Jaja, yada yada.

Hörs lite senare!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake