Strålande solsken

Vilket underbart väder vi haft i Västerås idag, solen har strålat utomordentligt. Tyvärr var denna bittra kyla i farten & för att inte tala om blåsten :sus: Mamma hämtade mig strax efter 10 i morse, sen bar det av till Ikea för att köpa batteridrivna stjärnor som mamma ska ha i fönstret. Därefter åkte vi hem till henne & jag plockade återigen fram alla pyssel grejer.

Nu har jag hunnit gjort 4 kort till & jag har suttit hela dagen. Det är allt för mycket klippa, pilla & klistra. Men hellre gör jag så & ger bort ett kort jag själv skulle vilja ha. På torsdag åker jag tillbaka ut i skogen & fortsätter pyssla.

Thomas hämtade upp mig vid halv 7 & då åkte vi till Ikea, skulle försöka hitta svart tyg att sy någon slags dräkt som Thomas ska ha på maskeraden på lördag. Vi hittade ett, som var billigt men när jag var på väg att mäta upp det så ångrade han sig, dessa karlar alltså :nja:

Sen blev det en runda på Maxi, därifrån kom vi ut med 2 paprikor. Från H&M kom vi ut tomhänta, dom hade inte dom minsta hårspolarna :angry: Så jag får försöka fixa håret så bra som möjligt på lördag.

I morgon har jag massor att pyssla med här hemma, bör putsa fönsterna innan 1:a advent. Åh :love: jag bara längtar efter att få julstöka här hemma. Tomtar, nissar & ljusstakar.

Summan av kardemumman; har haft en härlig dag med mamma & nu väntar en kort mys stund i soffan med Thomas innan det är dags att lägga sig & sova igen.

Hoppas ni haft en bra dag! Hörs igen i morgon & finns alltid på Tudeluü!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Strålande solsken”

  1. Vilken mysig och bra dag du verkar haft! =)
    Tänkte bara säga att på Kicks kanske de har? De finns ju också på Hälla om ni åker dit igen innan lördag =) Lycka till! :flower:

Lämna en kommentar