ssnadra.se » Sunday, me so tired

Sunday, me so tired

Jag var så trött när klockan ringde i morse, så jag ringde mamma & sa att jag inte orkade följa med på prommis, men vid 9 vaknade jag halvt till liv igen & tog chansen att ringa henne igen. Och hon skulle precis åka till spåret, så jag kunde följa med.

Det var trögt idag, så jäkla trögt. Pollenbesvären gjorde det nästan olidligt :S Men vi lyckades ta oss igenom det förbannade spåret. Sen åkte vi hem till mamma & åt en riktigt härlig frukost. Efter det tänkte jag lägga mig i soffan för att läsa, men somnade istället som en klubbad säl.

När jag vaknade hade mamma gjort mat till oss. Lax & ugnrostade rotfrukter, yummie! Mamma skjutsade hem mig efter maten & då var klockan redan 3. Fastnade framför datorn, men har i alla fall tagit reda på disken. Thomas är redan på väg hem :heart:

Ikväll blir det Gossip Girl & efter det en lång dusch. I morgon bitti väntar tandläkaren :S Jag som är så jäkla rädd. Sen blir det en promenad med mamma & Cider.

På eftermiddagen ska jag & Thomas ut på hemligt uppdrag ;) Det ni!

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. frida said,

    april 26, 2009 @ 20:18

    vilken söt voffsing :) åh rotfrukter i ugn är så gott… :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar