Sunday so far

Vaknade någon gång runt halv 10, tittade på Nyhetsmorgon en stund & tog mig till slut upp ur sängen. Thomas fixade frukost. Det blev chips, cola & chilinötter :nja:

Till slut kom vi fram till att vi borde äta någon form av mat, så det blev falukorv & makaroner. Riktigt gott! Tittade på 2 avsnitt av serien Hjärnstorm, har ni sett den?

Jag har vart riktigt produktiv idag. Har vikt in tvätt, diskat, dammsugit & torkat golven. Nu ska jag strax torka av vardagsrumsbordet (Thomas spiller alltid när han äter, både på tröja & bord! Behöver jag påminna erom att han fyller 25?) Sen ska jag ta bort det gamla lacket på naglarna, fila dom, lacka på & smörja in med nagelbandsolja. Ska försöka göra det som en veckorutin.

Ikväll blir det Gossip girl, efter det blir det en dusch & bums i säng. Ska titta på Beck i sovrummet för att varva ner. Måste somna tidigt ikväll, i morgon är det möte & den psykiatriska bedömningen :nja: Är verkligen jättenrevös, de skall göras en massa tester osv. Usch otäckt :cry: Men mamma är snäll och följer med mig.

Resten av veckan är lite halvbokad, ska i alla fall till Kela på onsdag & då hoppas jag på sol, så den lilla promenaden blir härlig.

Jag känner att jag inte sitter så mycket vid datorn för tillfället så jag påpekar igen att jag har en mobilblogg, ska försöka vara noga med att uppdatera där :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Sunday so far”

Lämna en kommentar