ssnadra.se » Sunshine

Sunshine

Jag vaknade av solstrålar i ögonen, vilken underbar känsla. Försvinn inte solen, vi har saknat dig så :) Somnade till Dirty dancing i sängen igår kväll, vi var hemma vid halv 1. Efter Melodifestivalen hamnade vi framför Wallander – Blodsband. Den var ju riktigt bra :)

Så vad tyckte ni om Melodifestivalen? Mina första val var Moving on, Snälla snälla snälla, 1000 miles & La voix. Så jag blev bra nöjd :) SÅ länge inte Måns vann så kunde jag njuta av kvällen. Varför fick han så höga poäng? Jag menar till och med EMD’s låt var ju bättre.

Vi hade i alla fall en riktigt mysig kväll igår, åt god mat & åt en hel del chips till efterrätt ;)

Idag är det inte mycke som ska göras, eller jo, det finns ju alltid saker att göra när man har 5åring som sambo. Plocka undan, torka av bord & stolar :lol: Men idag känner jag inte för att göra någonting annat än att njuta av dagen.

Vi har underbart vårväder, eller nej Sonenta, vi ska inte hylla våren, vi ska viska fram den. För snart kommer det ju snö igen enligt SMHI. Värdelöst.

Nu när våren är sakta men säkert på väg tänker jag alltid på min farmor. I maj är det 6 år sedan hon gick bort & det känns i mitt hjärta att jag saknar henne så mycket mera när knopparna på träden visar sig. 6 hela år, det är helt otroligt. Och ändå så känns det som igår när hon låg där & var så sjuk. Jag saknar dig :heart:

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. frida said,

    mars 15, 2009 @ 15:01

    ja jag fastnade för dem direkt…vette tusen om dem passar, tror dem brukar vara ganska smala runt vaderna?? kanske bäst att prova dem på plats

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar