Tagga livet – Tagga 2016

Jag har varit ledig ett par dagar nu :) Och även om jag inte är frisk än så är jag så glad över att vara ledig.
Få sova, vila, bara vara :D

Den fysiska tröttheten är kvar, men inte den psykiska, jag är så kreativt taggad alltså. Galet! Har så mycket idéer med bloggen, YouTube, hemmapyssel, woop woop! Min plan är åtminstone 1 video i veckan på YouTube & verkligen ha ett körschema till bloggen. Vara nog med att skriva ner alla idéer jag får oavsett om dom är bra eller dåliga :)

Installerade Windows 10 i veckan, nej det gick inte smärtfritt, för idioten Sandra glömde dra ur sin externa hårddisk så Windows ville köra igenom den #epicfail. Men med Malin i örat & telepatistyrka så vågade jag bryta strömmen. Slutet gott, allting gott. Nästan i alla fall. Behöver fortfarande våga sätta i RAM-minne. Jag är rädd. Hur gör jag ens? Aja.

Woop woop för 2016 på det kreativa planet i alla fall, hoppas på att bli frisk också.
Glöm inte #kreativblirpositiv
Ha en underbar helg :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Tagga livet – Tagga 2016”

  1. Hej, känner igen det där att kroppen kan vara trött men inte hjärnan för den går på högvarv och planerar för fulla muggar.

    Jag skulle också installera windows 10, men datorn vägrade. Så en vän kikade på detta och det visar sig att jag har ett diskfel!! Amen, orka liksom. Så nu får jag köpa ny hårddisk också, lika bra innan den andra kraschar.

    Tjing!

    • Men åh va drygt! Min dator hänger sig, måste försöka fixa med RAM-minnet eller vad som nu behövs. SÅ fort jag redigerar videos så hänger den sig, blir galen!

Lämna en kommentar