Tensta, Larsson & Bodin

Låt oss prata om det här. Så enkelt kan saker & ting vara, något jag tycker att alla 3 av dessa har gemensamt. Rasism är ingen direkt hjärtefråga för mig, dock är alla former av förtryck det.

Jag #backazara för att jag håller fullkomligt med om att ingen ska utsättas för hot om våldtäkt eller bli kränkta i över huvud taget. Dock så slutar sagan där, jag kommer inte att #backaadam, varför undrar ni?
Jo. Den smutskastningen som sker idag är totalt vidrig, offerkoftor dras på & av, man blir kränkt av allt & ingenting. Om vi ska ta & se det stora problemet i all denna röra. Mobbning & förtryck.

Alla har rätt till sina åsikter så länge de inte förtrycker någon annan. Att inte blanda in politik i våra värderingar idag existerar inte. Vi är alla så emot varandra istället för att samarbeta. Jag förstår inte.

Jaha är du sånt där vänsterpack?”
Om du nu är så höger så är du smygrasse & röstar på SD
Och allt där emellan.

Hur kan man tro att man kommer någonstans om man bara ska hata allt & alla för att vi inte har lika åsikter? Jag känner många som röstade på SD i sista valet. Men jag tänker inte sluta vara vänner med dom. Likväl som jag inte kommer utesluta de som röstar rött, blått eller F!. Om någon av mina vänner dock har rasistiska åsikter eller gillar att kränka en specifik grupp i samhället, ja då är det tack & hej då.

Jag pratar hellre med mina vänner & frågor hur de tänker innan jag drar fram långfingret & trycker på ”ta bort som vän”. PRATA med varandra, diskutera, låt folk ha andra åsikter än dina egna. Vem vet, du kanske lär dig något?

Att utesluta någon för att de inte tycker som dig är mobbning. Och så är vi tillbaka på skolgården igen & folk pekar på hon där, som går i begagnade hängselbyxor med ett hål i.

Sluta hata, börja prata!
Kärlek & respekt kommer inte av sig själv, vi måste börja acceptera varandras olikheter :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “Tensta, Larsson & Bodin”

  1. Jag bara önskar att vi en dag slutar sätta människor i olika fack och ser alla som MÄNNISKOR! Vi är biologiskt EXAKT likadant uppbyggda med EXAKT samma känslor! Den dagen vi ser varande som människor & medmänniskor är den dagen allt detta slutar. Så enkelt är det, men samtidigt så fruktansvärt omöjligt.

    • Håller helt med dig! Biologiskt är vi lika, men åsikter & tankar skiljer sig. Det är ju bara ”deal with it”. Jag blir rädd för att skaffa barn när jag ser hur människor faktiskt håller på. Can’t we just agree to disagree? Så ledsamt & tröttsamt!

Lämna en kommentar