The more I wear you


The more I love you!

Jag bojkottar min vattenallergi nu när jag är sjuk. Ett bad var dag behövs när man är så här täppt i näsan. Dessutom så är jag glad att jag hittade min badolja, för det borde ju underlätta lite för huden. Haha jag skrev ihop det nyss & då blev det ju ”förhuden”, haha. Pubertalhumor, I know.

Jag har i alla fall badat nu, men fick ingen ro + att vattnet var för kallt. Hur som helst, jag ska rulla upp mitt hår i spolar nu, inte av någon speciell anledning utan bara för att ha något ”inte så ansträngande” att göra.

Min julhälsning till Malin Nord, Sandra Asplund & Ina lästes upp på julradion, yay! Men ingen av er lyssnade väl? :lol: Vi får helt enkelt hålla oss till att det är tanken som räknas.

Dags att rulla håret :love:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “The more I wear you”

 1. fasiken så söt du är som fixade hälsning till dem! :) jag hoppas verkligen att dem hörde!

  förresten, har du vattenallergi? får du eksem då, eller vad är det som händer? när jag var liten så fick jag nämligen bara duscha kroppen max 2 gånger i veckan på grund av mitt eksem… nu är det dock annorlunda. jag duschar varannan dag plus att jag har hittat det där fantastiska bodybutter som hjälper min hud att förbli mjuk :)

  • Jag får ingen eksem, men min hud faller liksom sönder, det översta hudlagret blir som bakplåtspapper plus att det svider som attans :angry: Vad använder du för body butter?

   • Men jisses!!! :que: så är det ju inte riktigt för mig.
    jag använder body butter från the body shop som heter Hemp. Det är tydligen ett frö av något slag som heter Hemp; Hampfröolja. Den luktar ju inte lika gott som de andra produkterna som finns på The body shop, men den fungerar verkligen jättebra! sen vet jag ju inte hur din hud reagerar, men för mig fungerar den. jag har tidigare använt krämer och sånt från apoteket, men dem har bara svidit varje gång jag har smörjt in mig efter en dusch. med Hemp så blir det bara lent och det svider ingenting! :)

Lämna en kommentar