Tick tack, tick tack!

Tiden rullar på och jag undrar vart den tar vägen, när man mår bra flyger tiden, antagligen snabbare än ljudet, eller inte. Jag svamlar, jag vet. Men jag har återigen haft ett ganska långt samtal med Kela & det känns så jävla rätt igen. Vi tappar lite & vi vinner lite. Oftast så övervinner vi det tappade, hänger ni med?

Det är inte många vänner som känner det jag känner, andas tungt som jag eller har det där jobbiga tankarna i huvudet & även om hon inte har det så kan hon alltid relatera till det. Hon säger mina känslor, hon kan förklara för mig vad saker beror på, är inte det en fantastisk gåva från en vän? Kela jag har saknat dig :heart:

Jag har bara tagit det lugnt ikväll, kollat favoritserierna & myst i soffan medan Thomas tagit reda på röran i köket. Det är såna höär kvällar jag uppskattar mest, tv, ett litet telefonsamtal & kärlekskramar från Thomas. Ni kan säkert gissa vem som hittade godis skålen nu på kvällen :wtf:

I morgon ska jag försöka ta mig upp tidigt, vill hinna med lite i morgon. Vid 12 beger jag mig mot Kela för lunch, skitsnack & en jäkla massa te. Det kommer att vara underbart, som det alltid är, men tyvärr är det alldeles för sällan.

På kvällen ska vi antagligen åka ut till mamma & hämta Halloweenmasken till Thomas. Mamma hittade den :D Thomas ska vara lie mannen. Snyggt med rödluvan kontra liemannen :lol: Men det kommer bli så jäkla roligt. Jag längtar efter en flaska vin & min lånade miniminikorta rödluvan-dress, men ”who cares” efter ett par glas?

Ångesten för tandläkaren är hemsk just nu. Och jag måste ha någon med mig på tisdag eftersom jag ska ta lugnande innan. Pappa kommer inte ha tid & mamma kan inte ta ledigt från jobbet, det löser sig väl, men är ändå ett orosmoment :angry:

Dags att borsta gaddarna innan det är dags att krypa ner i sängen. Thomas badar trots att han ska upp om 5 timmar, men så är det att vara sambo med en 3åring, bevisligen :que:

Vi hörs imorgon, sov så gott & dröm fina drömmar :love:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Tick tack, tick tack!”

  1. Haha, tack så mycket. Dock är ju det där ett gammalt kort, Alvin kombinerat med stress och icke välbefinnande har gjort att mitt hår bara är en massa testar nu för tiden :-(

Lämna en kommentar