Tisdagen i all den äran

Jaha nu har snart tisdagen passerat, va fort det går.
Idag har jag både hunnit vara trött, sur, förbannad, glad & trött. Och ja, visst har jag den veckan, men den yttrar sig inte så ;)

Det var trögt att komma upp i morse, Thomas har väckt mig hela natten för att jag snarkar, men H A L L Å, jag är förkyld. Men till slut kom jag upp & hoppade i träningskläderna.
Pappa hämtade mig kvart i 9 & då åkte vi mot F&S. Sussie stod redan & väntade på mig så vi gick in på en gång.
Jag registrerade mitt kort & väntade på att Sussie skulle köpa en biljett (prova-på biljett), men icke sa nicke. Dom sålde inga såna nu när Rocklunda stängt :wtf: Så där står Sussie i träningskläder & får inte träna, men hon F Å R titta på gymmet.
Snäll som hon är sa hon åt mig att träna & att hon kunde sätta sig & läsa, men jag körde några maskiner sen gav jag upp.
Hur sjutton kan dom göra så? Jag menar, vill dom inte ha nya medlemmar?

Hur som helst, jag blev först ledsen, sur & sen jäkligt förbannad över hela situationen. Det var första gången Sussie skulle testa F&S & nu fick hon nog inget vidare bra intryck :(

När jag kom hem var Thomas uppe (helt otroligt) så vi käkade lunch & sen tog vi oss till Maxi för att handla lite, höll oss till listan så slutsumman inte skulle bli så dyr så här innan löning. Men jag lyckades förhandla till mig en blomma + kruka till matrumsbordet :)

Väl hemma igen hade jag lyckats förhandla till mig en rosa kudde också, haha. Vi hade fått posten & där låg en avi, mina Hibbs-skor, dom är grymt snygga & passade nästan perfekt :lol: Nu ska jag bara lära mig att gå i dom, haha. Fick även mina Dior – lipglosses från Bellme. Very nice indeed
Tog en promenad i solen till Ica då jag hämtade ut paketen, hade ljudbok i öronen & njöt av solskenet.

Thomas ville ta en power-nap när jag kom tillbaka, så vi la oss i sängen & jag somnade pladask. Mamma lyckades väcka mig 20min senare med ett telefonsamtal. Så jag drog mig upp ur sängen, värmde lite kaffe (från igår, bläää), gick ut på balkongen, tände en cigg & njöt av stillheten, solen, kaffet & min kära mamma i örat.

Nu är Thomas vaken (efter 40min tjat från mig) så han håller på att laga mat, det blir bakpotatis med ”Thomaskomponerad röra”. Snart börjar ”Den rätte för Rosing” (jo jag vet, jag är antagligen den enda i hela Sverige som tittar på det) & efter det blir det Desperete Housewivies. Men vid 9 ska jag ligga i sängen, punkt slut.

Plus att jag ska påminna min man om att han inte får väcka mig hela nätterna, någon gång är det väl min tur att få sova? :lol:
I morgon är Thomas borta hela dagen, yay. Då får jag göra mina morgonrutiner ifred.
Hörs i morgon!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Tisdagen i all den äran”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake