Tjingeling

Jahapp då var den här dagen snart avklarad, det gick verkligen jättebra på lasarettet det var över på 5 minuter. Mötet hos läkaren gick också bra, trots att jag är lite slut i huvudet utav allt prat.

Efter lasarettet var jag & mamma ut till Hälla, tog en sväng förbi Guldfynd, Kicks & sen Maxi. Vi köpte semlor & åkte hem till morfar & mormor. Vi drack lite kaffe & småpratade.

Mamma & jag var inne hos min läkare i över 1 timme, så nu har vi en uppföljningstid med mamma & pappa igen, i maj. Lika bra att boka in det på en gång.

Min mun värker som aldrig förr & jag ger mig fan på att penicillinet inte hjälper :angry:

Thomas & jag var förbi Obs en sväng, han skulle handla lite saker till kvällens middag, jag är vrålhungrig & jag undrar var det är jag kommer att bli bjuden på :)

Jag är i alla fall helt slut efter den här dagen, den har vart jobbig med bra. Har fått mycket gjort, så nu kan man stryka några ”tråkiga & jobbiga” saker på listan.

Nu funderar jag bara på vart Malin (som måste gå på föreläsning på fredag :( ) & Ina är någonstans, ni borde infinna er på msn, typ nu.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Tjingeling”

  1. Jag hade både föreläsning mellan 12-14 och sen möte i skolan mellan fyra och tjugo i fem. Sen satt Patrik med hans nyinköpta managerspel på min dator resten av kvällen =P Man får inte mkt tid över på datorn nu inte.

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake