ssnadra.se » Tjingeling

Tjingeling

Jahapp då var den här dagen snart avklarad, det gick verkligen jättebra på lasarettet det var över på 5 minuter. Mötet hos läkaren gick också bra, trots att jag är lite slut i huvudet utav allt prat.

Efter lasarettet var jag & mamma ut till Hälla, tog en sväng förbi Guldfynd, Kicks & sen Maxi. Vi köpte semlor & åkte hem till morfar & mormor. Vi drack lite kaffe & småpratade.

Mamma & jag var inne hos min läkare i över 1 timme, så nu har vi en uppföljningstid med mamma & pappa igen, i maj. Lika bra att boka in det på en gång.

Min mun värker som aldrig förr & jag ger mig fan på att penicillinet inte hjälper :angry:

Thomas & jag var förbi Obs en sväng, han skulle handla lite saker till kvällens middag, jag är vrålhungrig & jag undrar var det är jag kommer att bli bjuden på :)

Jag är i alla fall helt slut efter den här dagen, den har vart jobbig med bra. Har fått mycket gjort, så nu kan man stryka några ”tråkiga & jobbiga” saker på listan.

Nu funderar jag bara på vart Malin (som måste gå på föreläsning på fredag :( ) & Ina är någonstans, ni borde infinna er på msn, typ nu.

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Cissi said,

  januari 19, 2009 @ 19:27

  Har du fortfarande ont i munnen?? Fy vad tradigt!! Hoppas det släpper snart!

  KRAM

 2. 1

  Malin said,

  januari 20, 2009 @ 09:15

  Jag hade både föreläsning mellan 12-14 och sen möte i skolan mellan fyra och tjugo i fem. Sen satt Patrik med hans nyinköpta managerspel på min dator resten av kvällen =P Man får inte mkt tid över på datorn nu inte.

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar