Toppendag

Har haft en toppendag med Sandra på stan, käkat lunch, kikat runt lite & fikat. Tack gumman för att jag fick låna pengar av dig :mmm: Tyvärr så har det slasksnöat hela dagen här i Västerås, men det blev en bra dag ändå.

Självklart glömde jag Sandras julklapp kvar hemma :angry: Så jag ska skicka den posten istället :) Men vi har haft jättemysigt hela dagen :heart:

På bussen hem satt jag & pratade med en gammal farbror, han var jättetrevlig, det är såna där männsikor jag älskar, dom som bara vardagspratar. På vägen hem gick jag bakom en gumma med rullator, hon tittade bakåt om & om igen, till slut sa jag; Det är ingen fara, och så gick jag ikapp henne, hon berättade att hennes väninna blivit rånad på 9000:- här i området häromdagen :wtf: Dessutom så hände det i porten bredvid vår! Helt galet, stackars henne.

Nu ska jag hänga upp mina dyngsura strumpor & blåsa mina skor torra, så jäkla mycket vatten ute!
Ikväll blir det som sagt myskväll med Thomas & tacos :P

Glöm inte frågestunden som håller på till söndag!
Ställ frågor om vad som helst!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake