Träning & ett långt bad

Idag har jag inte gjort något vettigt här hemma. Jag och Sussie var på F&S vid 9 & då började det roliga, jag hjälpte Sussie med ett träningsprogram & vi skrattade gott åt alla dumheter vi höll på med. Vi kan inte ta varandra på allvar när vi tränar, hur som helst blev träningsprogrammet bra & jag fick en riktig träning idag.

Sussie var jättesnäll & skjutsade ner mig på stan så jag kunde hämta ut min medicinen + att hon skulle köpa tallrikar, bestick & muggar till på lördag :)

När jag kom hem värmde jag en frysmatlåda & slängde i mig den. Efter det väntade ett långt & skönt bad, trodde jag. När jag väl lagt mig där i var det kallt vatten, så det var bara att tömma i & fylla på igen. Då var det kokhett istället :lol: Men tredje gången gillt.

Jag somnade som vanligt till ljudet av Christer i P3. När jag vaknade frös jag som en galning & inte ens en lång varm dusch hjälpte, brrr.

Men nu är jag äntligen varm, solen lyser starkt in i vardagsrummet :) Idag har jag en ”kaffe fri” dag, jag agerar PMS 1000 gånger om. Men det kan väl vara bra med en liten kick i kroppen. Men det blir nog en hel del te ikväll istället :)

Har en hel del att försöka få ihop den här veckan, på lördag firar vi Sussie, hon blir ju 50 :yay:
Har som vanligt gjort en lista på det som ska göras:
Vika in tvätt
Göra rent badrum
Fixa present till Sussie
Fixa kort till Sussie
Dammsuga
Dammtorka
Vattna blommorna
Göra rent köket
Tekväll med Kela(?)

Just det, mobilbloggen är borttagen, har fixat så Myouinläggen hamnar här i bloggen istället, smart va :) Nu ska jag plocka in disken & sen göra en kopp te :kaffe:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Träning & ett långt bad”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake