Träningsförfrågan

När jag stod mitt uppe i matlagningen ringde Niclas & frågade om jag vill hänga med & träna. Jag sa nej eftersom vi skulle hjälpas åt att ta bort alla julsaker idag. Men icke. Min sambo har ett kusligt sätt att få alla att skjuta upp saker & alltid säger han ”jag ska bara”. Snart blir jag den där tjatande tjejen igen. Orkar inte tjata jämt.

Hur som haver, jag har kompromissat fram ett förslag om att han ska ta upp lådorna medan jag är hos Kela i morgon, på så sätt kan jag börja plocka sen när jag kommer hem. Men han slipper, som vanligt.

Efter en visit hos Kela i morgon ska jag åka till morfar & mormor, morfar fyller år. Jag kan inte förstå att morfar blir 69år, tiden går så fort. Jag känner redan någon form av åldersstress. Men å andra sidan har jag velat skaffa barn sen jag var 18. Och här sitter man nu, sjukskriven & fattig. Vart tog den glada Sandra vägen egentligen. Det var någonstans mellan ångest & livet jag fastnade & har ännu inte lyckats ta mig loss.

Men det är ett nytt år & det är nu allt händer. Eller komma hända. Jag känner fast besluten om att det här ska bli ett lyckat år. Vill ta hand om mina vänner mer. Jag saknar dom.

Nä nu ska jag strax gå & diska, yay!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake