Trött trött zzzzzz…

Just nu är jag så jäkla trött. Vi kom hem strax innan 9 ikväll, efter en sväng på Elgiganten, Maxi & IKEA. Då lagade jag mat medan Thomas fixade med sitt nya inhandlade skrivbord. Låt oss säga så här; Den här dagen har bara bestått av kaos :puh:

Som jag tidigare berättat så trampade jag in Thomas namnbricka i hälen idag, sedan dess har jag knappt kunnat gå. Det känns fortfarande som att namnbrickan sitter kvar i foten :( Sen ramlade ju skruven ner i avloppet. Efter hela den historien så hämtade mamma upp Cider & jag & Thomas åkte ut till Hälla.

Stannade till på Elgiganten för att kolla läget med Thomas skrivare (som vi naturligtvis inte har garanti kvar på), vi hittade i alla fall färg till min skrivare, yay :yay: Därefter tog vi en vända på Maxi där jag hittade en Atkins bok för 39:- :) + att Thomas & jag tjafsade om spagetti. Han ville ha den dyra för 21.90:- & jag sa att vi kunde ta Euroshopper för 8.90:-. När vi väl kom ut därifrån & jag kikade igenom kvittot så hade han köpt Barillaspagetti FULLKORN, något som han inte alls tycker om :lol:

I slutändan hamnade vi på IKEA, Thomas bestämde sig helt plötsligt för att köpa ett nytt skrivbord/databord. När vi väl fått in allt i bilen tog vi en sväng förbi hos mamma & pappa. Mamma fick plåstra om min fot efter allt spring :nja:

Vi fick upp alla grejer i lägenheten när vi kom hem, Thomas bestämde sig för att börja riva i vår datahörna, detta slutade självklart med kaos & nu sitter jag här vid det nya databordet, han sitter i ett annat hörn med mitt gamla databord :D Det blev alltså allt för trångt med båda borden & Thomas blev tjurig :lol:

Har precis bäddat rent i sängen & inser att klockan snart är 2. Ska fiska upp krukväxterna ur badkaret (har gett dom en rejäl vattenomgång idag) sen tar jag en dusch & hoppar rakt ner i sängen.

En händelserik med jäkligt konstig dag, godnatt :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar