ssnadra.se » Tumme upp för nya veckan?

Tumme upp för nya veckan?

Denna eminenta duschmössa bar jag igår medan hårinpackningen satt i. Riktigt schnyggt!

Ja, måndag idag & jag känner mig faktiskt ganska mycket på topp (intalar mig själv, intalar mig själv). Håller på med Viktklubb.se igen, jag har sovit gott, ingen feber & fick ett ganska spännande & skrämmande samtal i förmiddags.

Hade en mysig eftermiddag igår, även om det faktiskt kändes som en evighet innan Thomas kom hem. Kikade på BB & sen somnade jag i soffan, vid 1 vandrade jag in som en zombie till sängen.

Vaknade halv 5 i morse av brevbäraren, eller ska man kalla honom för VLTutdelaren? Han eller hon förde ett jäkla liv i trappen & jag kunde verkligen inte somna om. Gick upp, tog en dusch, drack kaffe, läste bloggar, åt frukost, tittade på Vakna & sen vid halv 9 kröp jag ner i sängen igen bredvid Thomas & somnade gott.

Vi ska strax åka iväg till Hälla. Köpa ett vitt & billigt lakan på Ikea som jag kan ha som bakgrund när jag tar kort, det kan bli en & annan matlåda också, våra lyckas tydligen springa bort.
Ska även in på H&M en sväng & försöka få tag på ett vitt linne, det finns på hemsidan men då måste man beställa för minst 200:- & det vill inte jag.

Panta burkar & flaskor är ett måste idag, balkongen är full & det finns även några kassar i vardagsrummet. Kanske man får en liten peng så vi får hem kaffe & grönsaker :)

Sola skulle jag också vilja göra, i solarium då då, här i Västerås syns nämligen ingen sol.
Jaja, svammel, svammel!

Hörs sen!

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Helena Ljunggren said,

  februari 28, 2011 @ 14:53

  Det där var nog en av dom sötaste duschmössorna jag har sett! :D

  http://www.helenaljunggren.com/

 2. 1

  Elin said,

  februari 28, 2011 @ 18:19

  Hoppas dagen har varit kanon! :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar