U G L Y

Jag antar att ni vet hur sexig man känner sig i pyjamas, skitigt hår, påsar under ögonen & rödrosiga kinder? Inte speciellt het med andra ord.

Jag har haft en temp mellan 38,2-39,1 idag & jag känner mig trött & sliten, lite som en hemsk bakfylla utan illamåendet :P

Thomas kom hem tidigt, redan vid halv 3 så han har fått passat upp på mig idag. Han hade med sig semlor :) Och på kvällen, he made me pancakes :heart:

Han har även vädrat hela lägenheten & dammsugit bort allt katthår. Så förhoppningsvis kan jag vakna upp i morgon utan att behöva ta en allergitablett & 2 omgångar med astmamedicin.

Vad har jag gjort idag? Legat i soffan non-stop. Tittat på Tv, film, reklam, you name it! Jag har även hunnit svimma av på vardagsrumsgolvet när jag var på väg att hämta lite vatten, tack och lov var Thomas hemma och hjälpte mig upp & glaset gick inte sönder heller! Nu känner jag mig trött och ska byta rum, ska slänga mig i säng & sova på saken, hoppas på en bättre dag i morgon.

Mitt immunförsvar suger, riktigt hårt :angry: Jag som är så danssugen, bara för att man vill så kan man väl inte alltid få? Men jag gör som loppan & lever på hoppet.

Hörs i morgon


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “U G L Y”

Lämna en kommentar