Underbara dag

Tack du underbara dag.
Har haft en toppendag med Malin trots tandläkarbesöket. Malin har fått mig på andra tankar hela dagen & jag hann inte ens fundera på att jag skulle dit :P Vi åt på Vivaldi, jag bakad potatis & Malin sallad, supergott!

Jag tror vi vart inne i de flesta affärer idag, i alla fall i de som är värda att gå in i. Jag hittade till Lush idag igen ;) Och köpte 2st Waving not drowning, me lajkii. Så nu får jag snart mer återbäring efter jul.

Hittade även strumpbyxor till julafton, ett par grå rutiga. Yay, äntligen helt klar med juloutfiten :D Fick låna 500:- till av pappa till tandläkaren, men det var gratis, yay! Så då passade jag på att köpa en nyårsklänning istället, på Lindex. Vi får se om jag behåller den eller inte ;)

Just det, tandläkarbesöket. Jag kom in, han sköljde & la antibiotikasalva i ”hålen” därefter fick jag gå. När jag kom in så frågade jag direkt om han kommer ihåg hur rädd jag är, han svarade; ja, dig har jag inte glömt :lol: När jag lagt mig i stolen plockade han fram en spruta med en dm lång nål.
Den här ska vi använda idag!
– Öhmm, hmm, ahaa?
– Fast bara att skölja med, det är ingen spruta

Ni kan ju fatta hur livrädd jag blev :angry:

Hela besöket var över på 10min, skönt. Jadu tandläkaren, vi ses nästa vecka, igen.

Jag har även passat på att köpa två hekto te. Mer Fruity colada & en ”ny” sort som heter Lugn & ro. Så ikväll blir det nån utav dom. Just ja, vaniljkaffe är också inhandlat. Linda köpte sånt & Ina tyckte det var toppen, så nu får vi hoppas på kaffelycka, annars skyller jag på dig Ina :P

Malin & jag fikade på munkomuffin, så jädrans gott, som vanligt!

Nu ska jag byta om till mjukiskläder & vänta på Thomas så vi kan hämta ut mina ”in-ear” hörlurar :yay:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar