Underbara lördag

 

Hej hej hallå!
Jag vet inte om det är att jag fått 10 timmars sömn i natt eller om jag fick börja dagen med att slökolla bloggar, lyssna på poddar & prata med Kela i telefon. Men det känns som en av de bästa lördagar på länge.

Den här veckan har verkligen flugit förbi, jobbade i måndags & tisdags. Höll till nere i tvättstugan på onsdagen, fixade lite hemma i torsdags & på kvällen tog jag en sväng på Djäkneberget. Det blev sen middag & sent i säng, men kände mig ändå ganska pigg igår morse.
Var på ”utbildning/info” med jobbet för STR igår. Det var intressant & de har såna otroliga visioner om saker. Men frågan är hur bra det blir för trafikskolorna. Vi får se. Efter det så tog vi en sväng till HMK för att prova jackor & tröjor som ska till tryck.
Privilegierad att få en jobbjacka med mitt namn på :) Ni anar inte känslan att få känna sig så inkluderad. Jag blir löjligt glad.

Sen åt jag lunch med Kela på jobbet för att sen svänga förbi Hälla & kika runt. Hann hem, slänga mig i pyjamas innan jag blev uppringd om en tripp till Erikslund. Fixade till sminket, slängde på mig kläder & iväg igen.
Landade hemma strax efter 20, åt middag, kollade på mina YouTube prenumerationer & sen somnade jag strax innan 2.

Den här dagen är långt gången redan, men det gör mig ingenting. Kommer spendera resten av dagen med att lyssna på poddar, plocka hemma, förbereda en god middag till ikväll för då smäller det. Final i Eurovision, japp, jag är fortfarande en schlagernörd. Ska till och med öppna en flaska bubbel & avnjuta för att fira finalen :) Heja Måns!

Jag vet inte hur många av er som följer mig på Instagram, men där finns en förklaring om saker & ting som hänt med projektet Livsstil2015. Tänkte väl köra en print screen & lägga upp här. Men nya tag, nya projekt. Saker & ting kommer & går, huvudsaken är att vännerna består :heart:

Ha en underbar helg!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar