ssnadra.se » Useless

Useless

Jag har blivit så tråkig. Blivit & blivit, jag har varit det ett bra tag.
Så laddar jag inför nya veckor, nya mål, mer kreativitet & ett städat hem där tvättade & strukna kläder hänger fint i garderoben. Men istället blir det bara kaos.

Jag klarar några dagar, max en vecka, sen är det kaos igen.
Är väldigt glad att jag åtminstone fått umgås lite med mina vänner. Och att jag & Kela åkte hem till hennes mamma & jag fick uppleva den underbara doften i deras hem & få krama Kicki.
Det var en sån nostalgitripp, utan dess like.

Martina kom över förra veckan, vi åt lchfknäcke & pratade om både ditt & datt. Otroligt trevligt.
Fick även träffa Denice i tisdags, känns som om det var evigheter sen vi sågs & det har hänt mycket i våra liv de senaste månaderna.

Så, ett mål har jag ju faktiskt klarat av, våga umgås mer med mina vänner, våga släppa in folk i mitt hem trots att det inte är kliniskt rent.

Men det är så mycket annat som behöver hamna på plats. Har semester vecka 20. Mamma & jag skulle ha åkt med husvagnen & haft vår traditionella vårcampingvecka, men nu, nu vet vi inte. Vi vet inte hur mamma kommer att må, kommer hon orka åka iväg?
Dessa jävla cellgifter som förstör min mamma, Gud nåde er om ni inte eliminerar cancern som spridit sig i min älskade mammas kropp.

Nu tar jag ett djupt andetag, plockar ihop de lösa delarna av mig som ligger utspridda lie hur som helst. Tar mig samman & släpar mig in i duschen. Rehab i dag. Och sen måste jag fixa busskortet, & fixa det & det & det & det.

Men, en sak i taget!

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar