Ut i regn & rusk?

 

Jag pratar mycket om att jag är ur fokus just nu, när det gäller både träning & kost. Och jag behöver verkligen komma igång. Så otränad jag är nu har jag inte varit på länge. Och mina knän skulle definitivt inte klara av poerwalks på asfalt.

Så jag behöver skonsam träning som bygger muskler & kondition. Att dessutom kunna göra det hemma vore ju perfekt.
Har tidigare ägt en ”crosstrainer” från TV-Shop & jag kan säga att den var ”billig” men definitivt inte värd pengarna. Inga ergonomiska rörelser & det kändes mest som man tog ”huggande” steg, förstår ni hur jag menar?

Jag har kikat runt lite på vart man kan få tag på en riktig, som ger mig det jag är ute efter & som dessutom inte skulle kosta skjortan. Hittade några på merida.se, liknande jag använt på gymmet, och de gav enormt bra & ergonomisk träning. De är dessutom av Meridas egna märke, vilket jag personligen tycker är enormt bra.
Alltifrån ”nybörjar” modeller, vilket skulle passa mig bra, till mer avancerade!

Även om det är pengafrågan som bestämmer det mesta så tror jag att när man ska gå på träningsredskap så gäller det att investera i något som är skonsamt för kroppen, det leder till mer träningslust & framförallt så kommer du använda den mer om du märker att den ger resultat.

Nu kör vi mot en hälsosam & stark höst, vilka är med mig?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar