Vad har vi åstadkommit

Vad jag nu åstadkommit sedan sista inlägget publicerades?

  Färgat ögonbrynen
  Invigt min nya Wayne’s mugg
  Smörjt in min nagelband

Detta betyder att det som måste göras är kvar :nja: Att saker & ting inte kan fixa sig självt.
P.S Har dessutom fått världens hicka som inte slutar trots att försök med husmorsknep!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

8 tankar på “Vad har vi åstadkommit”

 1. Uscha, sån där hicka kan jag få ibland när jag röker. Sen spelar det ingen roll vad jag gör, den försvinner inte på länge. Och när den väl gör det, är det ingen idé att försöka sig på att röka igen. då kommer den tillbaka direkt. Jäkligt störigt.

  Du föresten, tänkte höra med dig om du skulle orka med att fixa lite med min blogg. Egentligen behöver det inte vara så avancerat, det som egentligen jag vill få ändrat är infon om mig, mammaledig sjuksköterska. För om några dagar är jag ju inte längre! Men bara om du orkar förstås.

  KRAM

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake