Välbehövlig helg

Det blev ingen första praktikdag för mig i fredags, det gick inte. Kände det redan i torsdags innan jag skulle åka & simma.
Men ingen skada skedd, på fredag får jag börja.

Jag behövde verkligen den här helgen att ladda batterierna. Fick lite kvalitetstid med mamma, pappa, Cider, mormor & morfar + en långpromenad med frisk luft & lite regn. Sov väldigt mycket förra veckan & i helgen. Så idag när jag vaknade gav jag mig själv en spark i baken för att komma på banan igen. Och jag lyckades.

Har varit hemma hos Martina & hälsat på, gosade med söta/nyfödda Olivia & drack te. Det var mysigt & precis lagom.
När jag kom hem satte jag fart med städningen på en gång & nu är allt klart, i princip, mitt skrivbord behöver sig en omgång, men det kan vänta ett tag. Lugnet som infinner sig nu när det är städat, priceless!

I morgon ska jag till rehab, känns okej, lite nervöst eftersom jag mådde så dåligt sist jag var där. Men får tänka att det var då & nu är nu.
Förhoppningsvis blir det en kopp kaffe med Kela innan också. Det vore det ultimata.

Nu väntar jag på att Thomas ska komma hem, så vi kan äta & se på Dessertmästarna. Ikväll ska jag i säng tidigt!
Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag haft! :heart:

P.S Jag är inte bara överlycklig över vår nya fina soffa utan även för den här stegen & ljusslingan. Den var vit, men målade den svart eftersom våra sovrumsmöbler är svarta.
Älskar att ligga & bara titta på ljusslingan innan jag somnar, så avslappnande & mysigt!
Fyndade rejält också. stegen 295:- & ljusslingan (tänkte köpa Happy Lights från början & de kostar runt 400) köpte jag för 149:- på Rusta :)
Är väldigt sugen på att köpa den röd/vita-slingan till jul :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar