ssnadra.se » Vaniljlatté á la Wayne’s

Vaniljlatté á la Wayne’s

Nu dricker jag vaniljlatté ur min Wayne’s mugg, lyxigt. Känner mig otroligt harmonisk idag, vet inte vad som är med mig :) Man ska vara glad för såna här dagar, det håller både jag & ina med om :heart:

Känner mig dock ganska instängd, orkar inte ta mig ut, känner mig för risig för det. Men på fredag måste jag ha blivit bättre för då ska jag & Thomas äta middag på Varda :sweet: På lördag blir det vinkväll med Kela & Mamma mia, har nämligen inte sett den än.

Har precis lyssnat klart på ”En plats i solen”, jag är totalt förälskad i Liza Marklunds böcker. Efter den här ska jag lyssna på ”Mias hemlighet”, har ganska stora förhoppningar, så jag hoppas att den är bra :)

Har inte vart produktiv idag, bara diskat, men det är ju ändå något :lol: Vill byta sängkläder, det är så härligt att krypa ner i rena sängkläder. Thomas blir galen på mig, men jag byter gärna ofta :)

Vad sysslar & pysslar ni med idag?

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Michaela said,

  januari 27, 2009 @ 14:37

  Grattis :)
  Lyllos dig.. :D Hade glömt bort min inloggning, och medans jag väntade på en ny, så hann den ta slut :( Jag som tänkte beställa den… Aja.. Det var nog inte meningen att jag skulle köpa den :P

  Ha en bra dag!

 2. 1

  Ina said,

  januari 27, 2009 @ 14:44

  Jag ÄLSKAR nya lakan. Skulle det in te vara för att det var så omständigt skulle jag byta minst en gång i veckan. Nu blir det bara ungefär varannan :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar