Väntar på degspa’t

Jaha nu går jag och väntar & väntar på att det ska svalna så jag kan blanda det med jästen. Är riktigt nrevös nu när jag insett att jag gort om hela receptet :lol: Jag älskar att exprimentera i köket, både när det gäller bakning & matlagning. Det är svårt eftersom att Thomas är så kräsen när det gäller mat :nja:

Hade jag själv fått bestämma över mitt liv just nu skulle jag infinna mig på en arbetsplats & precis ha avnjutit min lunch, för att sedan tagit en snabb kopp kaffe & gå ut & jobba igen. Jag längtar efter det livet, det livet jag en gång hade.

Är trött på att må så här, för jag är ju inte mig själv. Men i och med det nya året har jag fått krafter att börja nästla mig in i mig själv & fokusera på det alla andra kallar ”leenden”. Jag ler, det syns, men det känns inte. För er som aldrig känt så är det svårt att förklara.

Jag vill bli Sandra igen. Den glada, spralliga, spontana tjejen med glimten i ögat, som inte trodde på sig själv men ända gav allt.

På något vis har dagen förvandlats, det hände mellan smulandet av jästen & en stor kopp kaffe. Molnen har lättat utanför fönstret & det ser lite ljusare ut. Känner mig inte längre lika hopplös & tyvärr än en gång får jag tacka mina kära tabletter för det. Men så länge dom hjälper mig tänker jag utnyttja den möjligheten, det är ju ändå de dom är till för.

Nu ska jag springa och kollat om det svalnat :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Väntar på degspa’t”

Lämna en kommentar