Växjöhelgen i korthet

Vägen ner till Växjö & fredagen har jag ju redan skrivit lite snabbt om. Så nu kommer en liten sammanfattning av helgen.
Jag tror ni kan förstå känslan av att vara borta från en utav sina bästa vänner ett helt år & att sen få träffas. Jag hoppas förvisso inte att det tar ett år till igen innan vi ses.

När vi hade vaknat till ordentligt på lördagen så dukade vi fram en dunderfrukost. Så lyxigt & gott med färskt bröd & färska bär.
Vi åt i lugn & ro & drack kaffe framför Nyhetsmorgon, jag somnade dock till i soffan då & då :)

Runt 12 fixade vi i ordning oss för att bege oss ner på stan. Sandra hade lite småsaker att köpa & byta, jag skulle kolla efter en klänning på Lindex.
Själv citykärnan i Växjö är väldigt mysig & härlig att strosa runt i.

När vi kom till Lindex så fanns klänningen, i min storlek, den satt bra, catching! Jag blev så jäkla glad!

Vi åt en sallad på stan, tyvärr inte den godaste, men mätt blev man. När vi kom hem så slappade vi i soffan & tittade klart på filmen, Unknown. Lite väl tvistat slut, men den var ju spännande i alla fall :)

Kvällen spenderade vi på Sandra & Jens balkong, drack vin, pratade, skrattade & drack otroligt goda drinkar med färska hallon i.
Tack & lov bestämde vi oss för att äta där emellan, annars hade det nog kunnat bli en riktigt slö söndag.

Vi körde en favorit i repris på söndagsmorgonen, stor frukost & Nyhetsmorgon. Tog en sväng ner på stan & vidare mot sjön, underbara sjön ska tilläggas. Vi satt i solen vid vattnet & åt sallad & jordgubbar.

Sen var det bara att gå tillbaka hem & packa ihop min väska för att bege mig tillbaka till Västerås. Tåget gick strax efter 18 & jag skulle vara framme 22.25, men ett mindre kaos utbröt i Norrköping & tåget dök inte upp förrän 1½timme senare än beräknad tid. Jag var hemma strax efter 1, frusen & trött, men glad & lycklig över att ha spenderat en hel helg med världens bästa Sandra.

Tack gumman för att du gjorde den här resan möjlig för mig :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar