Veckans serietips – Pretty Little Liars

 

”Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, while unraveling the mystery of the murder of their best friend.”

Det är fredag & ca 20 minusgrader ute, ska ni ut på hajk i helgen eller vill ni hellre mysa i soffan under en filt?
Om ni hade tänkt det förstnämnda så säger jag: cred till er, ni är galna :D
Men om vi återgår till alternativ nummer två så vill jag tipsa om Pretty Little Liars. Det råder skilda meningar kring denna serie. Men jag tycker den är extremt spännande & till och med otäck i vissa stunder.

I USA är dom inne på säsong 7, men Netflix har i alla fall 4 säsonger. Perfekt för ett maraton eller hur? ;)
Jag fastnade för karaktärerna & man hinner verkligen ändra sig 100 gånger vilka man gillar & inte.
Trots att serien spårar ur så måste man (läs jag) se vidare. Det var längesedan jag såg den här serien & jag har inte sett dom som inte kommit ut på Netflix. Så jag borde nog kolla om på hela, så man är uppdaterad :D

Har ni sett den? Vad tycker ni?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar