Veckans serietips – Sex & the City

”Four female New Yorkers gossip about their sex-lives (or lack thereof) and find new ways to deal with being a woman in the 90s”

Jag kan i min vildaste fantasi inte förstå att den här serien började sändas 1998. Jäklar va fort tiden går. Jag antar att de flesta i min ålder sett den här serien, har ni inte det så behöver ni den i ert liv :)
Det som måste påpekas är att det är ganska frispråkigt & tjejerna tar för sig. Något som 1998 inte var så vanligt.
Idag har vi förhoppningsvis kommit längre.

När jag såg sista avsnittet av den här serien, den har 6 säsonger, så var jag riktigt ledsen. Jag kände mig tom. Dessa tjejer hade i någon form blivit mina vänner.
När jag fastnar i en serie så hamnar jag i den världen.

Efter seriens slut 2004 så har det kommit två filmer. Jag är glad att dom kom, det blev ett fint avslut, jag behövde det för att komma över slutet av serien ;) Tycker ni jag är knäppare än vanligt?

Sex & the City har gått i repris på TV3 om & om igen, tror dock inte att den gör det nu. Men det här är verkligen en serie att plöja igenom en helg. Ladda upp med Ben & Jerry’s, popcorn, vin & kanske en pizzaslice ;)

Hoppas ni tycker om dom här inläggen med serietips :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar