ssnadra.se » Vet ni vad vi mer kan baka in..

Vet ni vad vi mer kan baka in..

..i den här fökylningen?
Jo lite öroninflammation. Sagt & gjort. Sandra is on the go & she goes with the flow.
Så nu sitter jag här med äckelkräm i höger öra & hoppas på att det inte blir värre, vill slippa pencillin den här gången, please!?

Jag har tagit reda på disken & alla saker Thomas slänger omkring sig, synd att jag inte hade mer pengar då hade jag slängt ut honom. Haha, ooops :S

Smaksinnet är totalt borta nu så det kanske är dags att pröva på sånt jag inte tycker om, exempelvis en skiva ost(?) Förövrigt hör jag jäkligt dåligt, tack & lov ligger jag med vänster öra mot tvn så jag hör vad dom säger :)

Jag har för mig att Thomas slutar 6 idag, men är inte helt 100. Ske be honom köpa choklad, trots att jag inte känner smaken så kan jag nog säkert föreställa mig den, haha. Eller ska jag be honom köpa hem en hel låda med Piggelin. För den glassen blir man väl glad av?

Nu ska jag krypa ner i soffan igen. Tudeluuu

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar