ssnadra.se » Vilken vidrig start

Vilken vidrig start

Vilken vidrig start på den här veckan, vaknade för 20min & jag har sovit bort den här dagen också. Det blir inget gym för mig idag, det blir för segt att gå dit om jag ska städa idag också, så jag följer med mamma & mormor på promenad istället. Huvudsaken jag får komma ut i friska luften :)

Japp, idag ska jag städa. Ska bli skönt att städa av efter vi plockat bort alla julsaker. Vill ha saker att göra för att slippa tänka på tandläkaren. Det spelar ingen roll att jag nästan nyss vart där, jag är lika rädd ändå :nja:

Usch vilket grått väder vi haft de senaste dagarna, känns som kväll dygnet runt. Varför försvann snön när det skulle bli mulet? Om solen fortsatt att skina skulle det inte göra så mycket.

Sitter & lyssnar på Spotify, har gjort en spellista med massa gamla ”tjatlåtar” dvs låtar som Hej Monica :lol:

Nä nu ska jag vänta på att mormor & mamma kommer för att hämta mig. Puss & kram :heart:

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. Elin said,

  januari 12, 2009 @ 12:39

  Lika fint pissväder som vi har då med andra ord. Jag vill ha snö…

 2. 1

  Ina said,

  januari 12, 2009 @ 14:02

  Fika nästa tisdag! Bokat :D

 3. 2

  Sandra said,

  januari 12, 2009 @ 15:01

  Mys :love:

 4. 3

  Sandra said,

  januari 12, 2009 @ 15:01

  Ja eller iaf sol :angry:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar